search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Αθήνα: Μετά τον καύσωνα, κεραυνοί και μπουρίνι – Mικροζημιές σε Καρδίτσα και Λάρισα

01.08.2020 15:04
Αθήνα: Μετά τον καύσωνα, κεραυνοί και μπουρίνι - Mικροζημιές σε Καρδίτσα και Λάρισα - Media

 

Οι υψηλές θερμοκρασίες έδωσαν τη θέση τους σε ξαφνικό μπουρίνι στην Αθήνα και το σκηνικό του καιρού άλλαξε μέσα σε λίγα λεπτά. 

Λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, ξέσπασε στο κέντρο της Αθήνας, στη Νέα Σμύρνη, στον Περισσό και σε άλλες περιοχές με τα μπουμπουνητά να διαδέχονται το ένα το άλλο και τη βροχή να πέφτει καταρρακτωδώς. 

Η σημερινή πρόγνωση του καιρού αναφέρει πως από τη μία ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμα και στους 40 βαθμούς Κελσίου αλλά, μετά το μεσημέρι, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Θεσσαλία, στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο.

Mικροπροβλήματα σε Καρδίτσα και Λάρισα

Στο Νεοχώρι Καρδίτσας το μπουρίνι ήταν έντονο, ενώ στο κέντρο της Λάρισας, λίγο πριν τις 16:00 ξεκίνησε να βρέχει.

Την ίδια ώρα, η ξαφνική ανεμοθύελλα που συνοδεύτηκε και από δυνατή βροχή το απόγευμα του Σαββάτου (01/08) προκάλεσε προβλήματα στο Αργυροπούλι Τυρνάβου, όπου, σύμφωνα με το «paidis.com, δένδρα έπεσαν στο δρόμο διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Κάτοικοι, όπως ανέφεραν, ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές και την αστυνομία και περιμένουν την άμεση ανταπόκρισή τους για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32