05/03/2021 18:38:07

Συμβουλή Μαυρίδη στον Μητσοτάκη για τον Ανασχηματισμό: Όχι στους τηλεοπτικούς αστέρες

Συμβουλή Μαυρίδη στον Μητσοτάκη για τον Ανασχηματισμό: Όχι στους τηλεοπτικούς αστέρες - Media

 

Τον Πρωθυπουργό της Νέας Δημοκρατία Κυριάκο Μητσοτάκη για τον επικείμενο ανασχηματισμό, συμβουλεύει ο εκδότης της εφημερίδας "Φιλελεύθερος", Θανάσης Μαυρίδης. Όπως γράφει ο δημοσιογράφος, αποστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι να βρει μεταρρυθμιστές υπουργούς και όχι σταρ ή τηλεοπτικούς αστέρες… Για να διαπιστώσει ότι ο πρωθυπουργός θα πετύχει μόνο αν τολμήσει όσα δεν τόλμησαν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Κώστας Σημίτης.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από το σημερινό άρθρο του εκδότη στο liberal: “Η κρίση του κορονοϊού «κληρονόμησε» στη χώρα ένα μεγάλο πακέτο βοήθειας ύψους 72 δισεκατομμυρίων ευρώ. Χωρίς αυτή την προοπτική το μέλλον θα ήταν δυσδιάκριτο. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται να χαθεί αυτή η ευκαιρία. Και δεν μπορεί αυτός ο πόλεμος να κερδηθεί με ημίμετρα και πολιτικές διαχείρισης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να είναι εκείνος που θα τολμήσει εκεί που δεν τόλμησαν δύο μεγάλοι πολιτικοί της σύγχρονης ιστορίας: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Κώστας Σημίτης. Να προχωρήσει την οδό των μεταρρυθμίσεων χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Γι’ αυτό χρειάζεται μεταρρυθμιστές υπουργούς. Όχι σταρ, όχι τηλεοπτικούς αστέρες. Αλλά ανθρώπους που να μπορούν να κάνουν τη δουλειά”.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.