search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:20
MENU CLOSE

Μεγάλη πυρκαγιά στη Μασσαλία – Εκκενώνονται κάμπινγκ

04.08.2020 20:28
Γαλλία: Ρέιβ πάρτυ με 2.000 άτομα – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί που προσπάθησαν να το διαλύσουν (Videos) - Media

 

Μια μεγάλη πυρκαγιά, που έχει ήδη κάψει πολλές εκατοντάδες στρέμματα βλάστησης μαίνεται στα δυτικά της Μασσαλίας και οι αρχές εκκενώνουν τα κάμπινγκ κατά μήκος των ακτών.

Οι τουρίστες που παραθερίζουν σε τρία κάμπινγκ στην Κουρόν, ένα παραθαλάσσιο προάστιο της κοινότητας Μαρτίγκ, στη νοτιοανατολική Γαλλία, κλήθηκαν να συγκεντρωθούν στην παραλία, καθώς η φωτιά μαίνεται. Μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρισκόταν στην Κουρόν είπε ότι είδε μεγάλα σύννεφα καπνού να υψώνονται στον ουρανό, οι φλόγες είχαν φτάσει στην άκρη του δρόμου ενώ πυροσβεστικά αεροσκάφη έκαναν ρίψεις νερού.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, μέχρι τις 21.00 απόψε είχαν καεί 5.000 στρέμματα βλάστησης.

Περισσότεροι από 1.000 πυροσβέστες, με τη βοήθεια επτά αεροσκαφών, δίνουν μάχη για να κατασβήσουν την πυρκαγιά. «Προς το παρόν, δεν απειλούνται βιομηχανικές εγκαταστάσεις», δήλωσε ο Πιερ Νταρτού, ο περιφερειάρχης της επαρχίας Προβηγκίας-Άλπεων-Κυανής Ακτής, αναφερόμενος στη βιομηχανική-λιμενική ζώνη Φος-σιρ-Μερ, όπου είχε εκδηλωθεί ένα άλλο μέτωπο, το οποίο ωστόσο έχει πλέον σταθεροποιηθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:20