search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:10
MENU CLOSE

Και το κανάλι του «Big Brother» μέσω ΣΚΑΪ hybrid

06.08.2020 05:38
Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Βig Βrother: Δεν σημαίνει τίποτα η απομάκρυνση του αγοραίου σεξιστή και μισογύνη παίκτη - Media

 

Στην εποχή της υβριδικής τηλεόρασης έχει μπει ήδη ο ΣΚΑΪ και το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ βάζει τον τηλεθεατή στον κόσμο μιας ελεύθερης, δωρεάν και διαδραστικής τηλεοπτικής εμπειρίας.

Όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ είναι διαθέσιμο, αρκεί να υπάρχει Smart TV στον χώρο – και συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Και, με την έναρξη του «Big Brother» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα προβάλλεται 23 ώρες live streaming παρακολούθηση, μέσω της υβριδικής τηλεόρασης, του reality show, που επιστρέφει ανανεωμένο στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια.

Παράλληλα, από 8 Αυγούστου οι «8 Λέξεις» θα προβάλλονται από την υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Για δύο εβδομάδες, θα προβληθούν οι τηλεταινίες της σειράς με τις κορυφαίες στιγμές του πρώτου κύκλου πριν μεταδοθούν στην τηλεόραση καθώς και backstage υλικό από τα νέα επεισόδια.

Πηγή: media.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30