search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:54
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο η 34χρονη

12.08.2020 14:21
Επίθεση με βιτριόλι: Πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο η 34χρονη  - Media

 

Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης η 34χρονη, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, βγήκε από το Θριάσιο λίγο μετά τις 13:00, ενώ στο πλάι της είχε τον αδερφό της, τη μητέρα της και τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή.

Μετά από δυόμιση και πλέον μήνες νοσηλείας και επτά χειρουργεία η νεαρή βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο η περιπέτειά της δεν τελειώνει εδώ καθώς τα τραύματά της είναι πολλαπλά. Το οξύ την τραυμάτισε στο πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος.

Οι πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν πως η νεαρή είναι σε καλή διάθεση καθώς επιστρέφει στο σπίτι της και αυτό είναι ένα πρώτο, καλό, δείγμα για την πορεία της υγείας της.

Σε σχέση με τη συλληφθείσα για την επίθεση, προ ημερών, είχε γίνει γνωστό πως η 35χρονη εμφανίζεται βέβαιη ότι θα βγει από τη φυλακή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:54