search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:40
MENU CLOSE

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τρελό σενάριο τον θέλει συμπαίκτη με τον Μέσι

13.08.2020 11:48
Κριστιάνο Ρονάλντο: Τρελό σενάριο τον θέλει συμπαίκτη με τον Μέσι - Media

 

O δημοσιογράφος και βιογράφος του Πορτογάλου άσου, Γκίλεμ Μπαλαγουέ, ανέφερε πως η Γιουβέντους πρότεινε τον 35χρονο άσο και στην Μπαρτσελόνα.

Ένα σοκαριστικό σενάριο μετέφερε στον αέρα του BBC 5 ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος Γκίλεμ Μπαλαγουέ.

Ο πολυβραβευμένος και βιογράφος του Πορτογάλου Μπαλαγουέ ανέφερε πως η Γιουβέντους έχει προτείνει στην Μπαρτσελόνα να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εφόσον συμβεί βέβαια αυτό, θα έχουμε τον 35χρονο άσο συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ρονάλντο πήγε στους «μπιανκονέρι» το καλοκαίρι του 2018 με σκοπό να τους οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League, κάτι που δεν κατάφερε ούτε πέρσι, ούτε φέτος με την ιταλική ομάδα να γνωρίζει οδυνηρό αποκλεισμό από τη Λιόν.

Σύμφωνα με τον Μπαλαγουέ, στη Γιουβέντους θέλουν απεγνωσμένα να «ξεφορτωθούν» το συμβόλαιο του Ρονάλντο και «τον έχουν προτείνει παντού και στην Μπαρτσελόνα».

Μένει να δούμε το αν και κατά πόσο μπορεί ένα τέτοιο τρομερό σενάριο να γίνει πραγματικότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:39