search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Τι λέει το ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Αλ. Διακόπουλου

18.08.2020 13:27
Τι λέει το ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Αλ. Διακόπουλου	 - Media

 

«Η απέλπιδα προσπάθεια του κ. Διακόπουλου να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, αποδεικνύει πλήρη ανευθυνότητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζοντας τις διευκρινιστικές δηλώσεις του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού σχετικές με τις αρχικές του αναφορές στην τηλεόραση του OPEN.

«Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού, κ. Διακόπουλος, μας πληροφόρησε σήμερα ότι το “Oruc Reis έχει κάνει έρευνες, έχει μαρκάρει την περιοχή του, έχει κάνει έμπρακτη αμφισβήτηση” (των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων)», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ΚΙΝΑΛ και συνεχίζει:

«Ρωτάμε όμως τον κ. Μητσοτάκη: επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις του συμβούλου του; Εάν ναι, τότε γιατί παραπλανούσε επί τόσες ημέρες τον ελληνικό λαό; Έχει συνειδητοποιήσει ο πρωθυπουργός ότι το “να μην κοροϊδευόμαστε” του συμβούλου, απευθύνεται στον ίδιον και στις επικοινωνιακές τακτικές του; Περιμένουμε απαντήσεις.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και προκύπτουν ευθύνες. Επισημαίνουμε ότι αφού ο κ. σύμβουλος αρέσκεται σε παραλληλισμούς με σκύλους, καλό θα είναι να εξηγήσει στον κ. Μητσοτάκη τη ρήση “μπάτε σκύλοι αλέστε”».

Σημειώνεται οτι ανακοινωση εξέδωσε και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την προσπάθεια διόρθωσης στην οποία προέβη ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας της κυβέρνησης, κ. Διακόπουλος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35