search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:58
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: 60χρονος σκότωσε την σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

18.08.2020 16:25
Τραγωδία στην Καλαμπάκα: 60χρονος σκότωσε την σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει - Media

 

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Παναγία Καλαμπάκας, καθώς λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ένας 60χρονος σκότωσε τη σύζυγο του

Πληροφορίες του TV10.gr αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη μετά από έντονο καυγά του ζευγαριού, με τον 60χρονο να πυροβολεί την 52χρονη γυναίκα του. Έπειτα από λίγο, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, τραυματίζοντας την κοιλιακή του χώρα με μαχαίρι.

Συγχωριανοί που αντιλήφθηκαν το τραγικό συμβάν αλλά και ένας γιατρός που προσέτρεξε για βοήθεια ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Τη σορό της γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο άντρας που φέρεται να περίμενε την αστυνομία για να συλληφθεί βρίσκεται αυτή την ώρα στα επείγοντα του νοσοκομείου Τρικάλων για την παροχή πρώτων βοηθειών χωρίς το τραύμα του να εμπνέει ανησυχία

Το ζευγάρι φέρετε να ήταν σε διάσταση ενώ είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50