search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:27
MENU CLOSE

Αλέρτ από τον Μάικλ Μουρ: Ο Τραμπ μπορεί να επαναλάβει το 2016

31.08.2020 13:01
Αλέρτ από τον Μάικλ Μουρ: Ο Τραμπ μπορεί να επαναλάβει το 2016 - Media

 

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δίνουν προβάδισμα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ στον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, αλλά ο γνωστός -και βραβευμένος με Όσκαρ- σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ προειδοποιεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να καταφέρει το 2020 ό,τι πέτυχε το 2016 και να κερδίσει τις εκλογές.

Ο Μουρ, ο οποίος κόντρα σε όλους, είχε προβλέψει νίκη Τραμπ επί της Χίλαρι Κλίντον, επισημαίνει ότι η στήριξη στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ είναι «εξωπραγματική» σε κρίσιμες περιοχές και Πολιτείες, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον Μπάιντεν, με τον σκηνοθέτη να δείχνει στοιχεία από Μίσιγκαν και Μινεσότα.

«Είστε έτοιμοι για μια νίκη του Τραμπ; Είστε πνευματικά έτοιμοι να σας τη φέρει ξανά; Σας ικανοποιεί η βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσει ο Τραμπ; Σας αρκεί να αφήσετε το Δημοκρατικό Κόμμα να φέρει εις πέρας αυτό το πράγμα;», έγραψε ο Μουρ σε ανάρτησή του στο Facebook.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους πάντες να πάνε να ψηφίσουν και, παράλληλα, καλεί το Δημοκρατικό Κόμμα να υιοθετήσει σοβαρές μεταρρυθμιστικές θέσεις, όπως δωρεάν περίθαλψη και δωρεάν εκπαίδευση στα πανεπιστήμια, ενώ τονίζει ότι οι οπαδοί του Τραμπ είναι φανατικοί, γεμάτοι μίσος και αποφασισμένοι.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:27