search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:07
MENU CLOSE

Η τουρίστρια το τερμάτισε – Φωτογραφήθηκε δίπλα σε αρσενική τίγρη βαστώντας με τα χέρια της τα γεννητικά της όργανα (Video)

01.09.2020 13:18
Η τουρίστρια το τερμάτισε – Φωτογραφήθηκε δίπλα σε αρσενική τίγρη βαστώντας με τα χέρια της τα γεννητικά της όργανα (Video) - Media

 

Μια φωτογράφιση δίπλα σε μια τίγρη είναι μια άκρως επικίνδυνη πράξη. Μια φωτογράφιση όμως δίπλα σε μια τίγρη αλλά και να βαστάς τα γεννητικά της όργανα είναι σχεδόν καθαρή αυτοκτονία. 


Η τουρίστρια Waraschaya Akkarachaiyapas έκανε ίσως την πιο ανόητη πράξη της ζωής της και ευτυχώς δεν την πλήρωσε με τη ζωή της. Πήγε στον ζωολογικό κήπο της Chiang Mai στην Ταϊλάνδη, προσέγγισε μια αρσενική τίγρη και φωτογραφήθηκε δίπλα της. 
Στο χέρι της βαστούσε τα γεννητικά όργανα του ζώου που ευτυχώς για εκείνη δεν αντέδρασε. Στη συνέχεια η τουρίστρια με το όνομα σιδηρόδρομο, ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο.


Ακολούθησε ένας πανικός με τον κόσμο να την κατακρίνει και να διαμαρτύρεται για την πράξη της. Μάλιστα ύστερα από λίγη ώρα την ενημέρωσαν πως οι δικαστικές αρχές της χώρας άσκησαν δίωξη εναντίον της για βάναυση συμπεριφορά απέναντι στα ζώα, αλλά και για έκθεση ανθρώπου σε κίνδυνο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:07