search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:04
MENU CLOSE

Μαλαισία: Εβαψαν σκύλο πορτοκαλί με μαύρες ρίγες για να μοιάζει με τίγρη (Photos)

04.09.2020 11:05
Μαλαισία: Εβαψαν σκύλο πορτοκαλί με μαύρες ρίγες για να μοιάζει με τίγρη (Photos) - Media

Οργισμένη είναι μια ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων στη Μαλαισία που προσφέρει ανταμοιβή για την εύρεση του ανθρώπου που ζωγράφισε έναν αδέσποτο σκύλο πορτοκαλί με μαύρες ρίγες για να μοιάζει με τίγρη.

Όπως αναφέρει το iefimerida, η οργάνωση Persatuan Haiwan Malasia, η Ένωση Ζώων Μαλαισίας, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια έκκληση για πληροφορίες μετά τον εντοπισμό του ζωγραφισμένου σκύλου σε δρόμο.

Ένας εκπρόσωπος της ομάδας έγραψε στο Facebook: «Βοηθήσε το Κέντρο Ζώων Μαλαισίας να προσδιορίσει την τοποθεσία και σε ποιον ανήκει αυτό το ζώο. Μια μυστηριώδης ανταμοιβή περιμένει όσους έχουν πληροφορίες για το συμβάν».

Ο σκύλος φαίνεται στις φωτογραφίες να περπατά κατά μήκος ενός δρόμου, βαμμένος πορτοκαλί με μαύρες ρίγες ώστε να μοιάζει με τίγρη. Μία χρήστης του Facebook, έγραψε: «Το πρόσωπο του σκύλου είναι λυπημένο, είναι τόσο κρίμα» ενώ κάποια άλλη πρόσθεσε: «Ο σκύλος πρέπει να κάνω ένα μπάνιο και να ξυριστεί η γούνα του για να απαλλαγεί από όλες αυτές τις χημικές ουσίες. Συγνώμη σκύλε, θυμήσου ποιος σου το έκανε αυτό».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:03