search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:25
MENU CLOSE

Κακός χαμός στο φέρι μποτ για Σαλαμίνα: Ιερέας δεν έβαζε μάσκα και το πλοίο δεν έφευγε

06.09.2020 14:14
Κακός χαμός στο φέρι μποτ για Σαλαμίνα: Ιερέας δεν έβαζε μάσκα και το πλοίο δεν έφευγε - Media

 

Tο «έλα να δεις» έγινε στο φέρι μποτ για Σαλαμίνα, αφού ένας ιερέας αρνούνταν να φορέσει τη μάσκα του με αποτέλεσμα το πλοίο να ξεκινήσει με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. 

Όπως περιέγραψε επιβάτης τελικά απέπλεσε αρκετή ώρα αργότερα. «Μεγάλη καθυστέρηση στο φέρι μποτ των 13.00. Ιερέας δεν φορούσε τη μάσκα του, έκανε φασαρία με το πλήρωμα κ μετά με το λιμενικό… δεν έδινε τα στοιχεία του στο λιμενικό έγραψε όλο τον κόσμο στα παλιά του τα παπούτσια που του ζητούσαν να βάλει τη μάσκα να φύγουμε και …ευλογησον Δέσποτα!», περιγράφει. 

«Σπίτι σου κάνε ότι θες στα ΜΜΜ είσαι υποχρεωμένος να προφυλαξεις το συνάνθρωπο σου …ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ! Πίστευε ότι θέλεις όταν αρπάξεις τίποτα κακό, π.χ. ένα κορωνοϊο μην πιάσεις κρεβάτι σε νοσοκομείο κάνε τη μαγκιά όπως την κάνεις τώρα κ άσε το κρεβάτι για κανέναν άλλο που προσεχε …ο καλός Θεός θα σε περιμένει γιατί να αργήσεις?», συνεχίζει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:24