search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:15
MENU CLOSE

«Άστραψε και βρόντηξε» η Έλενα Ακρίτα για το Big Brother: Το πιο δυνατό όπλο κόντρα στην κουλτούρα του βιασμού

07.09.2020 13:49
Ακρίτα: «Όταν βαριέμαι στην καραντίνα διαβάζω το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη με τα 32 ακίνητα»  - Media

 

Δεν έκρυψε την οργή της η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα για όσα χυδαία και μισογυνικά ακούστηκαν από παίκτη του Big Brother, ο οποίος ήδη απομακρύνθηκε από το ριάλιτι.

Μάλιστα, η Έ. Ακρίτα «έδειξε» και το όπλο που η κοινωνία πρέπει να χρησιμοποιήσει για να αποτραπούν τέτοια απαράδεκτα και προσβλητικά φαινόμενα στην τηλεόραση.

«Το πιο δυνατό όπλο κόντρα στην κουλτούρα του βιασμού είναι η τσέπη του σπόνσορα της. Εκτός από τους χορηγούς, πρέπει να πάρουν θέση και οι διαφημιστές. Στην Ισπανία μετά την αποκάλυψη του βιασμού μιας παίκτριας, οι περισσότερες εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους. Στην τσέπη, παιδιά. Στην τσέπη. #cancel_big_brother. #crash_rape_culture», έγραψε η δημοσιογράφος στο Facebook.

 

Νωρίτερα, είχε υπογραμμίσει ότι «τρίτος χορηγός αποσύρεται. Μόνο έτσι γίνεται δουλειά, μόνο ο πόνος στην τσέπη είναι αφόρητος για παραγωγούς και κανάλια. Μπράβο στους χρήστες του Διαδικτύου που κινητοποιήθηκαν, ξεσήκωσαν το σύμπαν κι έφεραν αποτέλεσμα. Επόμενα βήματα η εισαγγελική παρέμβαση, το κόψιμο της εκπομπής και ένα γερό, πολύ γερό πρόστιμο. Είπαμε η τσέπη. Η τσέπη είναι ο στόχος #cancel_big_brother».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:14