28/10/2020 13:14:57

Η πτήση του τρόμου: Επιβάτες βλέπουν τον κινητήρα του αεροσκάφους τους να παίρνει φωτιά (Video)

Η πτήση του τρόμου: Επιβάτες βλέπουν τον κινητήρα του αεροσκάφους τους να παίρνει φωτιά (Video) - Media
 
 
Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες πτήσης, όταν είδαν τον κινητήρα του αεροσκάφους μέσα στο οποίο βρίσκονταν να πιάνει φωτιά την ώρα της απογείωσης.
 
Το αεροσκάφος που έπιασε φωτιά πετούσε από τη Χονολουλού της Χαβάης στο Γκουάμ, κι αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο απ’ όπου απογειώθηκε πραγματοποιόντας αναγκαστική προσγείωση.
Το τεχνικό πρόβλημα εντοπίστηκε από το πλήρωμα αμέσως κατά τη διάρκεια της απογείωσης και, σύμφωνα με τις αναφορές, εξαιτίας του το αεροπλάνο σταμάτησε την άνοδο περίπου στα 600 μέτρα.
Ωστόσο, για να μπορέσει να προσγειωθεί με ασφάλεια, έπρεπε να ανεβεί στα 900 μέτρα. Ευτυχώς, η αναγκαστική προσγείωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις αναφορές στο ταξιδιωτικό αεροπορικό πόρταλ Sam Chui, το εν λόγω αεροσκάφος είχε περισσότερα από 28 χρόνια υπηρεσίας.
 
Πηγή: Sputnik

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.