search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:42
MENU CLOSE

Η εγγονή του Gucci κατηγορεί τον θετό πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση – Τον κάλυπτε η μητέρα της (Photos)

10.09.2020 13:34
Η εγγονή του Gucci κατηγορεί τον θετό πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση - Τον κάλυπτε η μητέρα της (Photos) - Media

 

Ένας από τους πιο εμβληματικούς οίκους μόδας στον κόσμο, ο Gucci, βρίσκεται στο στόχαστρο κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση, και μάλιστα από ένα μέλος της οικογένειας.

Η Αλεξάνδρα Ζαρίνι, η 35χρονη εγγονή του Aldo Gucci, του μεγαλύτερου γιου του ιδρυτή του διάσημου οίκου Guccio Gucci, υπέβαλε μήνυση αυτή την εβδομάδα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με τους New York Times. Ισχυρίζεται ότι ο πατριός της, Τζόζεφ Ραφάλο, την κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια και κατηγορεί τη μητέρα της, Πατρίτσια Γκούτσι, και τη γιαγιά της, Μπρούνα Παλόμπο, πως γνώριζαν και κάλυψαν την κακοποίηση.

Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε η Ζαρίνι, ο πατέρας της, που εργαζόταν στη βιομηχανία της μουσικής και είχε συνεργαστεί με τον Prince, ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο μοτίβο κακοποίησης που εκτεινόταν από όταν ήταν περίπου 6 ετών μέχρις ότου έγινε 22. Ισχυρίζεται ότι πήγαινε συχνά στο κρεβάτι της γυμνός και προσπαθούσε να διεισδύσει με τα χέρια του. Στη μήνυση αναφέρει ότι εξέθετε τα δικά του γεννητικά όργανα και τα έτριβε επάνω της.

Η Αλεξάνδρα Ζαρίνι

Μητέρα και γιαγιά γνώριζαν και συγκάλυπταν την κακοποίηση

Η Ζαρίνι ισχυρίζεται πως η μητέρα της, Πατρίτσια, όχι μόνο επέτρεπε τη συμπεριφορά αυτή του συζύγου της, αλλά τόσο η ίδια όσο και η γιαγιά της την απειλούσαν να μη μιλήσει. Όταν η Ζαρίνι έγινε περίπου 16 ετών, σύμφωνα με τη μήνυση, η γιαγιά της την ρώτησε εάν ο Ραφάλο την κακοποιούσε. Όταν απάντησε καταφατικά, η Παλόμπο της είπε να το κρατήσει μυστικό. Όπως αναφέρει, αποκάλυψε το μυστικό της στη μητέρα της, η οποία της είπε επίσης να σιωπήσει. Σύμφωνα με τη μήνυση, η γιαγιά και η μητέρα της «προσπάθησαν να αποφύγουν, με κάθε κόστος, αυτό που θα αποτελούσε ένα σκάνδαλο, που θα μπορούσε να αμαυρώσει το όνομα Gucci και ενδεχομένως να κοστίσει εκατομμύρια».

Σε δήλωσή της στους New York Times, η Patricia Gucci αναφέρει: «Λυπάμαι βαθιά για τον πόνο που προκάλεσε ο Τζόζεφ Ραφάλο στην Αλεξάνδρα. Αυτό που της έκανε είναι απαράδεκτο και με διέλυσε όταν μου αποκάλυψε τα πάντα στο γραφείο του οικογενειακού μας γιατρού στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2007. Υπέβαλα αμέσως αίτηση διαζυγίου εναντίον του Ραφάλο και προσπάθησα να θεραπεύσω την οικογένειά μου μέσω συμβούλων. Είμαι συντετριμμένη με τους ισχυρισμούς της εναντίον μου αλλά και της γιαγιάς της, οι οποίοι είναι εντελώς ψευδείς».

Αρνείται τις κατηγορίες ο Τζόζεφ Ραφάλο

Ο δικηγόρος του Ραφάλο, Ρίτσαρντ Κρέιν τζούνιορ, δήλωσε στην εφημερίδα πως ο πελάτης του δεν έχει ενημερωθεί για τη μήνυση και ως εκ τούτου δεν είναι εξοικειωμένος με την ακριβή φύση των κατηγοριών, ωστόσο «από όσα έμαθε, αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς».

«Όσο ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Αλεξάνδρας, ο Ραφάλο και η σύζυγός του ανησυχούσαν πολύ για την ψυχική υγεία της Αλεξάνδρας και έλαβαν μέτρα για να αντιμετωπίσουν τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις. Προφανώς οι προσπάθειές τους απέτυχαν», σημειώνει ο δικηγόρος του. Ο Κρέιν πιθανότατα αναφέρεται στη χρήση κοκαΐνης που έκανε η Ζαρίνι, με την ίδια να αναφέρει στη μήνυση πως ο Ραφάλο την ενθάρρυνε να το κάνει. Τελικά πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά από εκκλήσεις της μητέρας της.

Η Ζαρίνι δήλωσε στους New York Times πως η μητέρα της και η γιαγιά της την απείλησαν πως θα την αποκληρώσουν -λέει πως είναι κατά ένα μεγάλο μέρος οικονομικά ανεξάρτητη από την οικογένειά της μετά την αποτοξίνωση, και προς το παρόν είναι μητέρα πλήρους απασχόλησης- και πως κανείς στην οικογένειά της δεν θα της ξαναμιλούσε ένα κατέθετε τη μήνυση. «Δεν με νοιάζει. Απλώς θέλω να το σταματήσω… Απλώς δεν θέλω να συμβεί σε κανέναν, όπως για παράδειγμα στο παιδί μου ή σε οποιοδήποτε άλλο παιδί», δήλωσε στους New York Times.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39