search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:10
MENU CLOSE

Πέθανε Βραζιλιάνα πορνοστάρ που μαχαίρωσαν στο λαιμό – Τρεις μήνες πάλευε για τη ζωή της στο νοσοκομείο (Photos)

11.09.2020 15:51
Πέθανε Βραζιλιάνα πορνοστάρ που μαχαίρωσαν στο λαιμό – Τρεις μήνες πάλευε για τη ζωή της στο νοσοκομείο (Photos) - Media

 

Η αστέρας των ταινιών ενηλίκων, η Βραζιλιάνα Luane Honorio de Souza Rios, πέθανε σήμερα ύστερα από μάχη που έδινε τρεις μήνες τώρα στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή. 


Την είχε μαχαιρώσει πολλές φορές στο λαιμό, η συγκάτοικος της επειδή τη ζήλευε. Η Rios που το επαγγελματικός της ψευδώνυμο ήταν Aline Rios, είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα στο λαιμό. 


Εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά τελικά δεν κατάφερε να ζήσει. Η αστυνομία συνέλαβε την συγκάτοικο λίγες ημέρες μετά και ενώ εκείνη επιχειρούσε να φύγει στο εξωτερικό. 


Σύμφωνα με τα όσα παραδέχτηκε η δολοφόνος, μισούσε θανάσιμα την πορνοστάρ αν και το πρόσωπο που της έδειχνε ήταν διαφορετικό. Ήταν καλόκαρδη και ευγενική απέναντι της. Μέχρι που ένα βράδυ την ώρα που η κοπέλα κοιμόταν, τη μαχαίρωσε με μανία. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50