search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:25
MENU CLOSE

Την μαχαίρωσαν ενώ έσπρωχνε το καροτσάκι με το παιδί της

16.09.2020 17:39
Την μαχαίρωσαν ενώ έσπρωχνε το καροτσάκι με το παιδί της - Media

 

Ένας άντρας καταδικάστηκε σε ισόβια επειδή προσπάθησε να δολοφονήσει μια γυναίκα που ωθούσε ένα παιδί σε ένα αμαξάκι.

Ο 44χρονος ψυχικά ασθενής βίαιος δράστης, Mark Brazant, καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας της Josephine Conlon όταν εκείνη έσπρωχνε το το παιδί της σε ένα καροτσάκι στο Streatham, νοτιοδυτικό Λονδίνο .

Ο άνδρεας πραγματοποίησε την επίθεσή του αφού εξαφανίστηκε μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Thameside την παραμονή των Χριστουγέννων 2019.

Η κ. Conlon μαχαιρώθηκε επανειλημμένα στο πρόσωπο και το λαιμό καθώς έσπρωχνε τη μικρή της κόρη στο καροτσάκι. Επέστρεφε στο σπίτι μετά από συνάντηση με φίλους σε ένα φούρνο στο Streatham και τηλεφώνησε στη μητέρα της όταν της επιτέθηκε ο άνδτας στις 30 Δεκεμβρίου.

Είπε προηγουμένως ότι «η ζωή της είναι σε κίνδυνο», αλλά αισθάνεται τυχερή ότι οι τραυματισμοί της δεν ήταν θανατηφόροι.

Η 36χρονη δέχθηκε επίθεση κοντά στο σπίτι της στο Streatham μετά από συνάντηση με φίλους.

Ο επιτιθέμενος βίαιος δράστης απελευθερώθηκε από τη φυλακή την παραμονή των Χριστουγέννων όταν συνάντησε τη γυναίκα και ξεκίνησε την απρόκλητη επίθεση.

Ο Brazant, ο οποίος είχε 19 προηγούμενες καταδίκες, την μαχαίρωσε επτά φορές στο πρόσωπο και το λαιμό πριν τρέξει, και παραδόθηκε στην αστυνομία στις 2 Ιανουαρίου.

Οι γείτονες ειδοποιήθηκαν όταν άκουσαν την «κραυγή» της κυρίας Conlon και εκείνη θυμήθηκε ότι φοβόταν ότι θα την βίαζε πριν φύγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:25