search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:10
MENU CLOSE

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δηλητηριάστηκε ο Ναβάλνι

17.09.2020 07:49
Αλεξέι Ναβάλνι: Είμαι καλά στην υγεία μου και δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω (Video) - Media

 

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στην πόλη Τομσκ της Σιβηρίας και όχι στο αεροδρόμιο, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, δηλητηριάστηκε ο επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram. Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση η δηλητηρίαση έγινε με ουσία που είχε τοποθετηθεί σε ένα μπουκάλι νερό. 

Ο Ναβάλνι αρρώστησε βαριά στη διάρκεια εσωτερικής πτήσης στη Ρωσία τον περασμένο μήνα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για θεραπεία στο Βερολίνο. Η Γερμανία θεωρεί ότι ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε με τον νευροτοξικό παράγοντα νόβιτσοκ ενώ η Μόσχα δηλώνει πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έπεσε θύμα δηλητηρίασης. 

Πριν από δύο ημέρες ο Ναβάλνι ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο στην οποία περιτριγυρίζεται από την οικογένειά του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:10