search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Πάρις Χίλτον για selfie: «Βοήθησα στο να δημιουργηθεί ένα τέρας» (Video)

18.09.2020 13:26
Πάρις Χίλτον για selfie: «Βοήθησα στο να δημιουργηθεί ένα τέρας» (Video) - Media

 

Ισχυρίζεται ότι έχει εφεύρει την selfie με την πρώην κολλητή της, την Britney Spears, πριν από 14 χρόνια.

Και η 39χρονη Paris Hilton, με 12,7 εκατ. θαυμαστές στο Instagram, είπε ότι αισθάνεται ενοχή για το πώς οι έφηβοι έχουν τόση εμμονή με τα social media σήμερα στο νέο ντοκιμαντέρ του στο YouTube «This Is Paris».

Την ρώτησαν: «Αισθάνεσαι υπεύθυνη γι’ αυτό. Εννοώ πολλοί είπαν ότι είστε η δημιουργός αυτού». Η Πάρις σταμάτησε και κοίταξε κάτω πριν απαντήσει: «Αισθάνομαι υπεύθυνη γι’ αυτό».

Λέγεται ότι άλλαξε το πρόσωπο της σύγχρονης προσωπικότητας, έγινε «διάσημη για να είναι διάσημη», με την πρώην 39χρονη στιλίστρια Kim Kardashian παραδέχεται ότι έμαθε όλα όσα ξέρει για τη διασημότητα από εκείνη.

Μιλώντας για το πώς αισθάνεται «υπεύθυνη» για την άνοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πάρις είπε ότι η ίδια σοκαρίστηκε από το πόσο μεγάλο μέρος της ζωής της αφιερώνει σε αυτό.

«Όταν προσθέτετε όλες αυτές τις ώρες … κυριολεκτικά σαν τα χρόνια της ζωής σας να περνάνε απλώς κοιτάζοντας ένα τηλέφωνο. Είναι ακριβώς τόσο μακριά», είπε.

Και μιλώντας για την ενοχή της, είπε: «Τώρα βλέπω τα μικρά κορίτσια που είναι εννέα ετών, δέκα ετών … προσπαθούν να βγάλουν την τέλεια selfie, βάζουν τα φίλτρα, δεν μπορούν ακόμη και να κοιτάξουν τον εαυτό τους στο τηλέφωνο χωρίς να βάλουν φίλτρο.

«Δεν μπορώ καν να φανταστώ να είσαι ένα 13χρονο κορίτσι σήμερα», εξήγησε πριν παραδεχτεί ότι αισθάνεται υπεύθυνη για αυτό.

«Όλοι λένε ότι είμαι η αρχική influencer αλλά μερικές φορές νιώθω ότι βοήθησα να δημιουργήσω ένα τέρας» πρόσθεσε.

Η Πάρις παραδέχτηκε ότι περνά περίπου 16 ώρες την ημέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς συνδέεται με τους θαυμαστές της.

Είπε επίσης ότι αισθάνεται πιο κοντά σε μερικούς από αυτούς από τους φίλους της, επειδή ενδιαφέρονται τόσο πολύ γι’ αυτήν και παραδέχεται ότι δυσπιστεί με πολλούς ανθρώπους στη ζωή της.

Τον Νοέμβριο του 2017, η Πάρις μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της με την Britney που είχαν τραβηχτεί το 2006.

Τους έγραψε: «Πριν από 11 χρόνια σήμερα, οι Me (εγώ) & Britney εφηύραν το selfie!».

Και όταν αμφισβητήθηκε για τον ισχυρισμό της, η Πάρις απλώς έγραψε στο Twitter: «Η ζήλια είναι μια ασθένεια που περνάει γρήγορα…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:07