search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:26
MENU CLOSE

Ποιος… κορωνοϊός; – Στη Μύκονο έκαναν αποχαιρετιστήρια πάρτι σε beach bar (Video)

21.09.2020 15:50
Ποιος... κορωνοϊός; - Στη Μύκονο έκαναν αποχαιρετιστήρια πάρτι σε beach bar (Video) - Media
 
Μπορεί η Μύκονος να βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για όλους τους «λάθος» λόγους φέτος το καλοκαίρι, το αυτί των επισκεπτών της, ωστόσο, δεν ιδρώνει, αφού έστησαν γλέντι συνωστισμού σε αποχαιρετιστήριο πάρτι γνωστού beach bar και κλαμπ.
 
Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει το νέο lockdown, για να περιορίσει τη διασπορά του ιού στην κοινότητα, στο πάρτι της Μυκόνου παραβρέθηκαν περισσότερα από 1.500 άτομα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PriveonMykonos (@priveontravelmykonos) on

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, οι κρατήσεις ήταν τόσες που παραγγέλθηκαν επιπλέον σερβίτσια και ποτά για να μπορέσει να καλυφθεί η ζήτηση. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του Σεπτέμβρη είχε μπει ολιγοήμερο «λουκέτο» στο συγκεκριμένο beach bar της Μυκόνου, καθώς είχαν βρεθεί κρούσματα κοροναϊού στους εργαζόμενούς του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15