search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:23
MENU CLOSE

Η ανίκητη οικουμενική στρατιά των ηλίθιων

22.09.2020 06:46
Η ανίκητη οικουμενική στρατιά των ηλίθιων  - Media

 

Να υπενθυμίσουμε -για όσους δεν το έχουν ακόμα αντιληφθεί- ότι η πανδημία είναι ένα φυσικό φαινόμενο που επαναλαμβάνεται  κατά διαστήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο συνδυασμός της πανδημίας με ιδεολογικοπολιτικές-θρησκευτικές  αγκυλώσεις και θεωρίες συνομωσίας περί σκοτεινών δυνάμεων και άλλων αόρατων κέντρων εξουσίας, επιδεινώνει έντονα  την κατάσταση, κοστίζει ζωές, επιφέρει μεγαλύτερη κοινωνική δυστυχία, αποσαθρώνει τα θεμέλια του κόσμου. Η πανδημία σε συνδυασμό με την ηλιθιότητα αποτελούν μια υγειονομική απειλή για τον πλανήτη. 

Με ένα εκατομμύριο νεκρούς, στο πλέον προηγμένο υγειονομικό περιβάλλον στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκατομμύρια μελλοθάνατους, με την παγκόσμια οικονομία διασωληνωμένη  στην εντατική και την κοινωνική ζωή  σε καθεστώς παρατεταμένης καραντίνας, οι ηλίθιοι εξακολουθούν να αποτελούν την μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη απειλή  εναντίον της ανθρωπότητας. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που απλά δεν αντιμετωπίζεται καθώς ο ηλίθιος ευδοκιμεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και δίχως πολλά λόγια, είναι παντοδύναμος και ανίκητος…

Ο ηλίθιος, δε, σε περιβάλλον δημοκρατίας γίνεται δυο φορές πιο επικίνδυνος καθώς τα ανθρώπινα δικαιώματα,  η πολιτική ορθότητα, η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης τον νομιμοποιούν, και η γνώμη ενός τυχάρπαστου ψεκασμένου εξισώνεται με το συμπέρασμα ενός ειδικευμένου επιστήμονα!

Δεν απομένει παρά να θέτουμε σε δημοψήφισμα τα εμβόλια, τα φάρμακα ή ότι άλλο σχετικό, προκειμένου οι αποφάσεις να παίρνονται με όρους πλειοψηφίας, έτσι ώστε να καταπολεμηθούν στη ρίζα  οι σκοτεινές δυνάμεις. Το πώς ο ελεύθερος κόσμος έφτιαξε στρατιές ηλίθιων είναι ένα ζήτημα που οφείλει  πλέον επειγόντως να προβληματίσει τις δημοκρατίες. Σήμερα οι ηλίθιοι βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από την επιστήμη καθώς τους ακολουθεί κάθιδρη προσπαθώντας να τους πείσει για τα επιτεύγματά της! Βιώνουμε την επέλαση ενός σύγχρονου Μεσαίωνα. 

Πάντως, αν και η χώρα μας διαθέτει αξιόμαχες εφεδρείες ψεκασμένων για κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με χώρες που θεωρούμε ιδιαίτερα προηγμένες, δεν «διακρίθηκε» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των ηλίθιων παρά την υπερβολική προβολή τους από τα ΜΜΕ.

Στη Γερμανία, για παράδειγμα, στο κέντρο του ορθολογισμού, το κίνημα των ψεκασμένων σε μεγαλουπόλεις με τρομερό πολιτισμικό υπόβαθρο όπως το Βερολίνο, ήταν μαζικό με επίμονα επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις.  Το ίδιο θα παρατηρήσει κανείς και για ένα άλλο σοβαρότατο θέμα, αυτό των υγειονομικών συστημάτων. Ποιος θα περίμενε ότι η Μεγάλη Βρετανία με το πιο πολυδιαφημισμένο σύστημα υγείας, θα υπολειπόταν (κατά πολύ…) τριτοκοσμικών χωρών στην αντιμετώπιση της πανδημίας; 

Τελευταία ο κόσμος  δείχνει πολύ περίεργος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30