search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:29
MENU CLOSE

Παπαθανάσης «καρφώνει» Χαρδαλιά για το χειροφίλημα σε παπά

22.09.2020 12:11
Παπαθανάσης «καρφώνει» Χαρδαλιά για το χειροφίλημα σε παπά - Media

 

«Συντροφικά μαχαιρώματα» στην κυβέρνηση με αφορμή τις… παραφωνίες υπουργών σε σχέση με τη θρησκεία, την πίστη και τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, καθώς αφού ο Νίκος Χαρδαλιάς «κάρφωσε» τον  Γιώργο Κουμουτσάκο για τη μετάληψη, τώρα ήλθε η ώρα άλλος υπουργός να τον… πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η avgi.gr, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης «κάρφωσε» τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για το on camera χειροφίλημα σε ιερέα.

«Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και αυτή τη στιγμή πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία, δεν θα φιλούσα κανένα χέρι», τόνισε ο Ν. Παπαθανάσης αδειάζοντας το Νίκο Χαρδαλιά .
 
«Είμαι χριστιανός Ορθόδοξος, αυτή τη στιγμή πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία, εγώ αυτή τη στιγμή δεν θα φιλούσα κανένα χέρι ταυτόχρονα θα ήμουνα πολύ προσεκτικός και θα εφάρμοζα το κάθε μέτρο. Σαφώς μπορεί να υποκλιθώ σε έναν ιερέα αλλά στην εποχή που ζούμε νομίζω ότι πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:27