19/10/2020 18:38:54

Πρώην αστυνομικός έλεγε πως είναι η μετενσάρκωση του Ιησού – Ζούσε σε κοινόβιο με εκατοντάδες οπαδούς του

Πρώην αστυνομικός έλεγε πως είναι η μετενσάρκωση του Ιησού – Ζούσε σε κοινόβιο με εκατοντάδες οπαδούς του - Media

 

Ο Σεργκέι Τόροπ 59 ετών πρώην αστυνομικός από τη Ρωσία είχε καταφέρει να πείσει αρκετό κόσμο ότι ήταν η μετενσάρκωση του Ιησού. Έλεγε μάλιστα ότι από το 1990 ο Ιησούς είχε μπει στο σώμα του και τον καθοδηγούσε. Άλλαξε μάλιστα και το όνομα του και το έκανε «Βησσαρίων»
Ζούσε μαζί με τον πιστό του σύντροφο τον Βαντίμ Ρεντκίν έναν πρώην τραγουδιστή σε hard rock συγκρότημα και έπειθαν τον κόσμο να τους ακολουθήσει, να μείνει μαζί τους σε ένα ράντσο στη Σιβηρία στην περιοχή Πετροπαύλοβα 3000 χιλιόμετρα μακριά από τη Σιβηρία.

Και φυσικά όλα αυτά με το αζημίωτο και με υπόσχεση για σωτηρία της ψυχής τους . Ο κόσμος έκανε δωρεές και φούσκωνε τον τραπεζικό λογαριασμό του Βησσαρίωνα. 
Όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον ακολούθησαν του έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και τελικά τους πέταξε σα στημένη λεμονόκουπα. Οι καταγγελίες στην αστυνομία ήταν πάρα πολλές.

Όμως δεν μπορούσε να πλησιάσει περιπολικό στο ράντσο γιατί εκείνος και οι πιστοί του οπλοφορούσαν. 
Την κατάσταση ανέλαβε τότε το ειδικό τμήμα της αστυνομίας συνεπικουρούμενο από άνδρες των ειδικών δυνάμεων Σπέτσναζ, οι οποίοι με μια επιχείρηση αστραπή, τόσο από τη στεριά όσο και από τον αέρα κατάφεραν να μπουν στην οικία και να συλλάβουν τον Βησσαρίωνα. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.