search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:32
MENU CLOSE

Εξερευνητές σκαρφάλωσαν επάνω σε παγόβουνο και εκείνο αναποδογύρισε και τους ρούφηξε η παγωμένη θάλασσα (Video)

22.09.2020 16:38
Εξερευνητές σκαρφάλωσαν επάνω σε παγόβουνο και εκείνο αναποδογύρισε και τους ρούφηξε η παγωμένη θάλασσα (Video)  - Media

 

Οι εξερευνητές Mike Horn και Fred Roux έζησαν την περιπέτεια της ζωής τους και ευτυχώς δεν την πλήρωσαν με τη ζωή τους. Με το σκάφος τους είχαν φτάσει στον Αρκτικό κύκλο μέχρι που συνάντησαν ένα μικρό παγόβουνο στο μέγεθος μικρής πολυκατοικίας. 
Πλησίασαν με το καράβι τους, φόρεσαν τον κατάλληλο εξοπλισμό και ένας ένας σκαρφάλωσαν επάνω στο παγόβουνο. Καλού κακού το σκάφος απομακρύνθηκε κάποια μέτρα και οι 2 ατρόμητη αναρριχητές συνέχιζαν να ανεβαίνουν στον πάγο. 
Η κάμερα που είχε ένας άλλος εξερευνητής επάνω στο πλοίο κατέγραψε τη στιγμή που σταματάει την ανάσα. Καθώς οι 2 άνδρες ήταν στο παγόβουνο, εκείνο άρχισε να αναποδογυρίζει. 
Οι άνδρες με νύχια και με δόντια προσπαθούσαν να γραπωθούν στη γλιστερή του επιφάνεια αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον. Το παγόβουνο ήρθε τα πάνω κάτω και οι δυο τους για να σωθούν βούτηξαν στην παγωμένη θάλασσα. Το παγόβουνο τους ρούφηξε αλλά ευτυχώς κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια και να τους περισυλλέξει το σκάφος τους. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:32