search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:26
MENU CLOSE

Οι Οννεδίτες του Πιερρακάκη – Πώς ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έχει στελεχώσει το γραφείο του

24.09.2020 06:14
Προχωρά ο μετασχηματισμός των ΕΛΤΑ - Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση - Media

 

Ενα από τα πιο ισχυρά γραφεία νέων πολιτικών, μου λένε πως έχει φτιάξει ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Ο 37χρονος υπουργός έχει στελεχώσει το γραφείο του με –ως επί το πλείστον– στελέχη της γενιάς του, που αφενός ξέρουν πώς δουλεύει το ψηφιακό κομμάτι και αφετέρου πολλά εξ αυτών – σύμφωνα με την Καθημερινή –  προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή, καθώς η νεολαία της Ν.Δ. αποτελεί πάντα έναν κρίσιμο κομματικό βραχίονα που πολλαπλασιάζει το μήνυμα του πολιτικού στην παραδοσιακή βάση του κόμματος.

Την Τρίτη πάντως, ο Πιερρακάκης πέτυχε μία νίκη, καθώς πέρασε με ευρεία πλειοψηφία το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, που ανοίγει τον δρόμο για τη δημιουργία δικτύου 5G στη χώρα. Είχε προηγηθεί κίνηση καλής θελήσεως του υπουργού που άλλαξε τον τίτλο του νομοσχεδίου, αφαιρώντας τη λέξη κώδικας έπειτα από αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:26