30/11/2020 00:32:05

Οι Οννεδίτες του Πιερρακάκη - Πώς ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έχει στελεχώσει το γραφείο του

Οι Οννεδίτες του Πιερρακάκη - Πώς ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έχει στελεχώσει το γραφείο του - Media

 

Ενα από τα πιο ισχυρά γραφεία νέων πολιτικών, μου λένε πως έχει φτιάξει ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Ο 37χρονος υπουργός έχει στελεχώσει το γραφείο του με –ως επί το πλείστον– στελέχη της γενιάς του, που αφενός ξέρουν πώς δουλεύει το ψηφιακό κομμάτι και αφετέρου πολλά εξ αυτών - σύμφωνα με την Καθημερινή -  προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή, καθώς η νεολαία της Ν.Δ. αποτελεί πάντα έναν κρίσιμο κομματικό βραχίονα που πολλαπλασιάζει το μήνυμα του πολιτικού στην παραδοσιακή βάση του κόμματος.

Την Τρίτη πάντως, ο Πιερρακάκης πέτυχε μία νίκη, καθώς πέρασε με ευρεία πλειοψηφία το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, που ανοίγει τον δρόμο για τη δημιουργία δικτύου 5G στη χώρα. Είχε προηγηθεί κίνηση καλής θελήσεως του υπουργού που άλλαξε τον τίτλο του νομοσχεδίου, αφαιρώντας τη λέξη κώδικας έπειτα από αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.