search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:19
MENU CLOSE

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ποζάρει γυμνή για τα 48α γενέθλιά της (Photo)

28.09.2020 13:14
Η Γκουίνεθ Πάλτροου ποζάρει γυμνή για τα 48α γενέθλιά της (Photo) - Media

 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει γενέθλια και αποφάσισε να το γιορτάσει με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό εντελώς γυμνή, ξαφνιάζοντας τους 7,3 εκατομμύρια followers της. Στο εντυπωσιακό κλικ, η Γκουίνεθ Πάλτροου καλύπτει με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία του σώματός της και φωτογραφίζεται στον κήπο σαν άλλη Εύα.

«Τίποτα περισσότερο από το κουστούμι των γενεθλίων μου σήμερα… σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για τις ευχές και ευχαριστώ και το αδιανόητα καταπληκτικό ολοκαίνουργιο βούτυρο σώματος του goop», έγραψε η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου γιόρτασε τα 48α γενέθλιά της με μια γυμνή φωτογραφία της, η οποία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τα σχόλια και τα likes στην ανάρτηση της έπεσαν βροχή με τους χρήστες να κάνουν αποθεωτικά σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά και της 16χρονη κόρης της, Απλ Μάρτιν, η οποία έγραψε «Μαμά» με κεφαλαία γράμματα στα αγγλικά.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:18