search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:31
MENU CLOSE

Καλλιάνος: Ποδαρικό με… καύσωνα προβλέπει για Οκτώβριο – «Χρόνια είχα να δω τέτοιες θερμοκρασίες»

29.09.2020 05:14
Καλλιάνος: Ποδαρικό με... καύσωνα προβλέπει για Οκτώβριο - «Χρόνια είχα να δω τέτοιες θερμοκρασίες» - Media

 

Μπορεί το τελευταίο διάστημα τη χώρα μας να έχουν σαρώσει αρκετές κακοκαιρίες προεξάρχοντος του Ιανού, αλλά σύμφωνα, ε όσα είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνο τις επόμενες ημέρες έρχεται… καύσωνας!

Όπως είπε όλα τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι από το Σάββατο και ιδιαίτερα από την Κυριακή αναμένονται ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για τον μήνα Οκτώβριο.

Σϋμφωνα με τον κ. Καλλιάνο «Σάββατο και ειδικά το τριήμερο Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη ο υδραργυρος θα ξεπεράσει 35 βαθμούς Κελσίου».

«Μπορώ να πω ότι θα έχουμε συνθήκες καύσωνα. Μιλάμε για τιμές ρεκόρ για Οκτώβρη μήνα, τιμές που προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση γιατί χρόνια είχα να δω τέτοιες θερμοκρασίες. Όλα τα προγνωστικά στοιχεία εναρμονίζονται με αυτό το ενδεχόμενο» κατεληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:31