28/10/2020 10:53:15

Ηράκλειο Κρήτης: «Αγανακτισμένος» γείτονας απείλησε καταληψίες μαθητές κραδαίνοντας... τσεκούρι (Video)

Ηράκλειο Κρήτης: «Αγανακτισμένος» γείτονας απείλησε καταληψίες μαθητές κραδαίνοντας... τσεκούρι (Video) - Media

 

Μπορεί να είναι ενήλικες αλλά ορισμένοι συμπολίτες μας συμπεριφέρονται με απίστευτη ανωριμότητα απέναντι σε παιδιά, ξεπερνώντας ακόμα και τα όρια της νομιμότητας και υιοθετώντας επικίνδυνες πρακτικές. 

Μετά λοιπόν τα άγρια επεισόδια σε σχολείο του Αλίμου από "αγανακτισμένους" γονείς, και την προσπάθεια ενός άλλου να σκαρφαλώσει στα κάγκελα ενός κατειλημμένου σχολείου στην Καλαμάτα, ένας γείτονας σχολέιο υπό κατάληψη στο Ηράκλειο Κρήτης, εθεάθη κραδαίνοντας και απαιλώντας με... τσεκούρι μαθητές που βρισκόταν εντός του κτιρίου!

Δεν έγινε γνωστό τι προηγήθηκε, αλλά όπως ακούγεται στο βίντεο, οι μαθητές που βρίσκονται στο σχολικό συγκρότημα του ζητάνε συγγνώμη και του λένε οτι έχει δίκιο.

Εισαγγελέας είδε το εν λόγω υλικό;Πρόκειται να παρέμβει;Ή ο οποιοσδήποτε παίρνει ένα τσεκούρι και βγαίνει να απειλήσει όποιον θέλει ή με όποιον έχει διαφορές;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.