search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:58
MENU CLOSE

Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση με το δίκτυο της Vodafone – Ερωτηματικά προκαλεί ο ισχυρισμός της εταιρείας

30.09.2020 18:06
Η «αποζημίωση» της Vodafone στους πελάτες της: Δωρεάν data - ομιλία για 7 ημέρες - Media

 

Σε τριπλό κόψιμο καλωδίου οπτικών ινών αποδίδουν πηγές της Vodafone το «πέσιμο» του δικτύου της στην Ελλάδα, νωρίς το απόγευμα, με την εταιρεία να μην έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση ούτε για τη βλάβη, ούτε για το χρόνο πλήρους αποκατάστασης.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται πως το πρόβλημα προκλήθηκε “λόγω ταυτοχρόνου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία)” ενώ η κατάσταση με το δίκτυό της φαίνεται πως ομαλοποιείται σταδιακά.

Η εταιρεία ζητά συγγνώμη από τους συνδρομητές της για την αναστάτωση, αν και η ίδια, κατά τη διάρκεια της μεγάλης έκτασης βλάβης που προκλήθηκε, σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής, υποστήριζε πως… δούλευε πάνω σε κάτι πολύ ξεχωριστό… Το site της φαινόταν πως είχε «πέσει», ενώ ακόμα και το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας είχε «νεκρώσει».

Άλλωστε ο ισχυρισμός για πρόβλημα σε διεθνές καλώδιο εγείρει ερωτηματικά, καθώς ήταν, σε πολλές περιπτώσεις, αδύνατον να πραγματοποιηθούν κλήσεις εντός Ελλάδας ή επισκέψεις σε ελληνικούς ιστοτόπους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55