23/10/2020 14:09:43

«Περίεργη» αναφορά Μπογδάνου με αφορμή το μεταναστευτικό: «Βαριές συνέπειες στη δική μας βάρδια»

«Περίεργη» αναφορά Μπογδάνου με αφορμή το μεταναστευτικό: «Βαριές συνέπειες στη δική μας βάρδια» - Media
 
Την ερμηνεία μιας δήλωσης από το βήμα της Βουλής του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου προσπαθούν να δώσουν αρκετοί αναλυτές από την ώρα που ειπώθηκε, καθώς μοιάζει να θέτει ζήτημα «αρραγούς μετώποιυ» της ΝΔ.
 
Σύμφωνα με το news247.gr, μιλώντας στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, όπου συζητούταν το ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή διάσταση του θέματος.
 
Όπως είπε «εάν το νέο σύμφωνο για τη μετανάστευση και το άσυλο δεν αποκτήσει χαρακτηριστικά επιβεβλημένης αλληλεγγύης τότε φοβούμαι, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση που ήδη έχασε Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω μεταναστευτικού για αυτά τα μικρά δεκαδικά τα οποία έκαναν τη διαφορά θα εξακολουθήσει, να βρίσκεται σε πορεία αποσύνθεσης και όπως δεν ζηλεύω εσάς έτσι δεν ζηλεύω και όλους εμάς».
 
Στο σημείο αυτό έγινε και επίμαχή δήλωση, αφού συνεχίζοντας ο Κ.Μπογδάνος είπε ότι «αυτή η αποσύνθεση θα δει την Ελλάδα να υπόκειται βαριές συνέπειες στη δική μας βάρδια και δεν εννοώ μόνο την κυβερνητική βάρδια εννοώ κοινοβουλευτική βάρδια της παρούσας κοινοβουλευτικής θητείας».
 
Τι να εννοεί ο -και ποιητής- βουλευτής της ΝΔ;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.