26/10/2020 20:10:00

Καλλιάνος για μαθητές: Φταίνε οι γονείς τους που μεγάλωσαν αλητάκια

Καλλιάνος για μαθητές: Φταίνε οι γονείς τους που μεγάλωσαν αλητάκια - Media

 

Σχόλια πρόκειται να προκαλέσει η ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου σχετικά με τις κινητοποιήσεις των μαθητών  για τις συνθήκες που επικρατούν στην Παιδεία και μάλιστα εν μέσω της επιδημίας του κορωνοΪού. 

Συγκεκριμένα, ανήρτησε σχόλιο λέγοντας πως «τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους», επιλέγοντας έτσι να τσουβαλιάσει τα κατά κοινή ομολογία δίκαια αιτήματα των μαθητών μαζί με τα μικροεπεισόδια που έλαβαν χώρα από ελάχιστη μερίδα ατόμων, άγνωστο εάν είχαν σχέση με την πορεία, μπροστά στη Βουλή.

«Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην παιδεία, που φοβούνται για τον COVID και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες», συνεχίζει ειρωνικά ο Γ. Καλλιάνος.

Φυσικά, ο βουλευτής πέρα από ενόχους βρήκε και τον φταίχτη, γράφοντας πως «φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.