search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:05
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Συνεχίζονται τα πάρτι – 600 άτομα σε beach bar στα νότια προάστια (Video)

06.10.2020 06:29
Κάρφωσε την πρώην του και τον (νυν) σύντροφο της ότι έκαναν «κορωνοπάρτι»  - Media

 

Επικίνδυνος συνωστισμός επικράτησε για ακόμη μία Κυριακή σε beach bar στα νότια προάστια που γέμισε με πάνω από 600 άτομα σε πάρτι.

Όπως βλέπετε στα βίντεο που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr στο πάρτι συμμετείχαν εκατοντάδες νεαροί, οι οποίοι δεν τήρησαν κανένα μέτρο προφύλαξης και προστασίας από τον νέο κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί διασκέδασαν για αρκετές ώρες ο ένας δίπλα στον άλλον.

Δείτε τα βίντεο:

«Σκεφτείτε ότι ήμουν εκεί με την παρέα μου για πάνω από τρεις ώρες. Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα. Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Οι υπεύθυνοι δεν τήρησαν κανένα μέτρο προστασίας», σχολίασε στο protothema.gr νεαρός που συμμετείχε στο πάρτι.

«Ήταν τόσα πολλά άτομα που σκέφτηκα να φύγω αλλά δεν το έκανα. Το μετάνιωσα. Σκεφτείτε ένας από όσους συμμετείχαν να είχε κορωνοϊό τι μεγάλη διασπορά θα είχαμε», πρόσθεσε.

Αντίστοιχα πάρτι, όπως λένε νεαροί, διοργανώνονται τις τελευταίες ημέρες σε υπόγεια στα Βόρεια Προάστια. «Στο Μαρούσι γίνεται πάρτι σε κεντρικό σημείο. Πάρτι με αρκετό κόσμο. Είναι σε υπόγειο οπότε δεν φαίνεται κάτι απέξω για να επέμβει η αστυνομία. Και φυσικά κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν τηρείται το ωράριο που προβλέπει λειτουργία μέχρι τις δώδεκα το βράδυ», συνέχισε άλλος νεαρός. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:05