search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:34
MENU CLOSE

Βέροια: Αυτοκίνητο «πέταξε» και προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού (Photos)

09.10.2020 17:27
Βέροια: Αυτοκίνητο «πέταξε» και προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού (Photos) - Media

 

Το βράδυ της Πέμπτης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν σε δρόμο της Βέροιας, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να σπάσει τις προστατευτικές μπάρες, να «βουτήξει» από γέφυρα και να προσγειωθεί στην αυλή ενός σπιτιού.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ακούγοντας τον δυνατό θόρυβο, βγήκαν έντρομοι από το σπίτι και αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να έχει προσγειωθεί στην αυλή τους, με το πίσω μέρος μάλιστα να βρίσκεται στα κάγκελα του μπαλκονιού αναφέρει ο veriotis.gr. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους ενοίκους στην αυλή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε σοβαρά και κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον οδηγό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, η Τροχαία Βέροιας και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32