search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:11
MENU CLOSE

Επίθεση Ηλιόπουλου στη ΝΔ: Οφείλει απαντήσεις στα όσα είπαν Ρουπακιώτης-Καμπαγιάννης

12.10.2020 14:12
Ηλιόπουλος για νέο Πτωχευτικό: Λειτουργεί σαν μια οικονομική φυλακή για τη μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους - Media

 

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης για την τακτική της κυβέρνησης Σαμαρά έναντι της Χρυσής Αυγής, αλλά και την καταγγελία του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, Θανάση Καμπαγιάννη, ότι, παρότι κλητεύθηκε στη δίκη του ναζιστικού μορφώματος, η ΝΔ δεν παρέστη ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Ν. Ηλιόπουλος τόνισε ότι «σήμερα η Ν.Δ. οφείλει δύο απαντήσεις.

Οφείλει να απαντήσει σε όσα αποκάλυψε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ρουπακιώτης, σχετικά με το μπλόκο του Μεγάρου Μαξίμου στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ενώ όπως είπε ήταν έτοιμοι να “τυλίξουν τη Χρυσή Αυγή” πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οφείλει επίσης να απαντήσει σε όσα αποκάλυψε και ο συνήγορος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, κ. Καμπαγιάννης, ότι η Ν.Δ. ήταν το μοναδικό κόμμα που δεν κατέθεσε στο δικαστήριο κατά των νεοναζί.

Η σημερινή απόφαση για την άρνηση κάθε ελαφρυντικού στους νεοναζί αποτελεί άλλη μία απάντηση στα ψέματα και τη λάσπη της Ν.Δ. για τον ποινικό κώδικα που θα “έριχνε στα μαλακά” τη Χρυσή Αυγή.

Η μικροπολιτική αντιπαράθεση, τα ψέματα και η θεωρία των δύο άκρων που επέλεξε να επιστρατεύσει τις τελευταίες μέρες η Ν.Δ. δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον πανικό της, ούτε τις ευθύνες της για το ξέπλυμα των νεοναζί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01