search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:27
MENU CLOSE

Νίκος Κουρής: Έφυγα από εκπομπή και αισθανόμουν ότι με είχαν «βιάσει»

16.10.2020 08:38
Νίκος Κουρής: Έφυγα από εκπομπή και αισθανόμουν ότι με είχαν «βιάσει» - Media

 

Καλεσμένος της εκπομπής «Pop Up» βρέθηκε ο Νίκος Κουρής το πρωί της Πέμπτης ο οποίος μίλησε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη δυσάρεστη εμπειρία του σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα στην τηλεόραση, εκτός από μία εκπομπή, μια φορά, που δεν το περίμενα. Ήταν μια εκπομπή καλλιτεχνική, πολιτιστικό μαγκαζίνο σε κρατικό κανάλι. Στεναχωρήθηκα και ντράπηκα πολύ. Γύρισα σπίτι και αισθανόμουν σαν να με έχουν “βιάσει”. Εννοώ ένας βιασμός και αυτού που είσαι και αυτού που θες να πεις. Και του χρόνου που σου δίνεται για να μιλήσεις γι’ αυτό που κάνεις, όχι για τον εαυτό σου.

Υπήρχε ένα πράγμα που δεν το περίμενα. Σε ποιον να παραπονεθώ; Όχι, δε παίρνω ποτέ τηλέφωνα, δεν τα κάνω αυτά, δεν ζητάω το λόγο από κανέναν ποτέ. Ούτε από δημοσιογράφους που έχουν παραποιήσει συνεντεύξεις μου, που γράφουν άλλα, που κόβουν και ράβουν και βάζουν κάτι bold περίεργα για να πουλήσει το φύλλο. Τα έχω συνηθίσει αυτά.

Με παίρνει η μητέρα μου πολύ συχνά, μου λένε διάφοροι φίλοι “τι είναι αυτό που είπες;” και εκεί λίγο ντρέπεσαι. Δεν μπορείς να δικαιολογηθείς γιατί ότι απομονώνεται, λειτουργεί από μόνο του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25