search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Dua Lipa: Γιατί η αστυνομία διέκοψε τα γυρίσματα βιντεοκλίπ της

19.10.2020 17:54
Dua Lipa: To διαδικτυακό live που θα συζητηθεί (Video) - Media

 

Πρόσφατα η Dua Lipa προκάλεσε την οργή του κόσμου επειδή αψήφησε τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια εντοπίστηκε στο ανατολικό Λονδίνο για τα γυρίσματα ενός καινούριου βιντεοκλίπ. Η ίδια συνοδευόταν από μια πολυάριθμη ομάδα συνεργατών και χορευτών, όμως κανείς από το επιτελείο δεν φορούσε μάσκα προστασίας ούτε τηρούνταν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι πολίτες να καλέσουν την αστυνομία η οποία διέκοψε τελικά τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Τετάρτης μέσα σε ένα κατάστημα takeaway όπου γινόταν το γύρισμα. 

Αν και η ώρα ήταν περασμένη και η περιοχή ήταν έρημη από περαστικούς, μέσα και έξω από το κατάστημα υπήρχε πολύ κόσμος από το συνεργείο χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

«Οι άνθρωποι που ήταν εκεί δεν τηρούσαν τους κανόνες της πολιτείας για τον κορονοϊό» καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες στην εφημερίδα. Όπως τονίζουν, «αυτό είναι άδικο και επικίνδυνο για τους πολίτες που ζουν εκεί και τηρούν ευλαβικά τους κανόνες».  

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Dua Lipa αγνοεί τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας προκαλώντας την έντονη αντίδραση από τους φαν της.

Τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια σχολιάστηκε αρνητικά όταν εν μέσω πανδημίας επέλεξε να παραβρεθεί σε μαζική εκδήλωση στην Καλιφόρνια σπάζοντας και πάλι τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Μάλιστα ανήρτησε και σχετικές φωτογραφίες στα social media που την έδειχναν ανάμεσα στο πλήθος χωρίς να τηρείται καμία απόσταση ασφαλείας. 

Ένας χρήστης των social media της επιτέθηκε μάλιστα σχολιάζοντας: «Θα έπρεπε να χρησιμοποιείς τη σελίδα σου για το κοινό καλό, ενθαρρύνοντας τη χρήση μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33