search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:15
MENU CLOSE

JYSK:Η δανέζικη αλυσίδα επεκτείνει το δίκτυό της – Διψήφια ποσοστά ανάπτυξης στις πωλήσεις ειδών σπιτιού

20.10.2020 08:31
JYSK:Η δανέζικη αλυσίδα επεκτείνει το δίκτυό της - Διψήφια ποσοστά ανάπτυξης στις πωλήσεις ειδών σπιτιού - Media

 

Συνεχίζει ακάθεκτη, παρά την πανδημία, τα μίνι τοπικά lockdown και την οικονομική ύφεση στη χώρα μας, η αλυσίδα καταστημάτων JYSK, η οποία φτάνει τα 39 συνολικά στη χώρα μας , μία ανάσα –για την ακρίβεια ένα κατάστημα – πριν από τον στόχο των 40 καταστημάτων που είχε τεθεί με την είσοδο της δανέζικης αλυσίδας στην ελληνική αγορά πριν από μία 5ετία.

Η JYSK είναι μια πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων από την Δανία, που πουλάει είδη για το σπίτι όπως στρώματα, έπιπλα και είδη διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο δανέζικο πολυκατάστημα που λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο

Όσον αφορά τo νέο κατάστημα JYSΚ, ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη στην Καλλιθέα, στην οδό Χαροκόπου 87, σε έναν χώρο 800 τ.μ.΄

Το επόμενο κατάστημα, το 40ο συνολικά αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους στον Κηφισό, σε μία περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε κόμβο λιανεμπορίου καθώς όλο περισσότερες μεγάλες αλυσίδες επεκτείνονται στην περιοχή, όπως για παράδειγμα η σουηδική LEROY MERLIN, με ένα γιγάντιο κατάστημα που εκτείνεται σε 10.000 τ.μ.

Πάντως απώτερος στόχος της JYSK είναι η επέκταση των καταστημάτων της σε όλες τις μεγάλες πόλεις και δήμους της χώρας και τα 70 συνολικά καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Έκρηξη πωλήσεων μετά το Lockdown

Η πανδημία του κορωνοϊού και ο περιορισμός των μετακινήσεων έφερε σημαντική άνοδο στις πωλήσεις των ειδών σπιτιού με τις μεγάλες αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο να καταγράφουν διψήφιους αριθμούς ανάπτυξης. Να αημειωθεί ότι ακόμα και στους δρόμους της Αθήνας, καθημερινό είναι το φαινόμενο να… εγκαταλείπονται στα πεζοδρόμια από μικροέπιπλα μέχρι καναπέδες και στρώματα, ενώ δε λείπουν και οι ανακαινίσεις διαμερισμάτων, αντανακλώντας αυτή την τάση.

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Δημόπουλο, διευθυντή πωλήσεων και Μάρκετινγκ της JYSK, μετά το lockdown οι πωλήσεις «έτρεξαν» με εξαιρετικούς ρυθμούς καταγράφοντας άνοδο έως και 50% σε σχέση με πέρσι. Η ανοδική τάση μάλιστα συνεχίστηκε και τους επόμενους μήνες με τον Σεπτέμβριο να κλείνει με διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης. Παράλληλα ανοδικά κινήθηκαν όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο και οι Onine πωλήσεις της εταιρείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:14