search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Φιλά την κόρη του στο στόμα και… παίρνει φωτιά το διαδίκτυο! (Photos)

21.10.2020 09:20
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Φιλά την κόρη του στο στόμα και… παίρνει φωτιά το διαδίκτυο! (Photos) - Media

 

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε μια φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ που τον απεικονίζει να φιλά στο στόμα την κόρη του, Χάρπερ.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε και δημοσίευσε στο διαδίκτυο η σύζυγός του, Βικτόρια την ώρα που μπαμπάς και κόρη μάζευαν φρούτα και λαχανικά από την φάρμα αγροτικών προιόντων «Daylesford Organic Farm» στο Gloucestershire.

Ωστόσο, οι followers τους διχάστηκαν με πολλούς να κατακρίνουν μια τέτοια εικόνα.

«Λατρεύετε την οικογένειά σας, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα αυτά τα φιλιά των γονέων στα χείλη των παιδιών. Ακόμα και στην καλύτερη οικογένεια»,«Παρακαλώ σταματήστε να φιλάτε τα παιδιά στα χείλη !!!!», «Γιατί την φιλάει στα χείλη της;» είναι λίγα μόνο σχόλια από τους χρήστες που επέλεξαν να επικρίνουν δριμύτατα αυτήν την κίνηση.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι και αυτοί που έσπευσαν να υποστηρίξουν το φιλί του Μπέκαμ στην κόρη του.

«Σας ευχαριστώ που δείχνετε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και σωστό για έναν πατέρα να φιλήσει την κόρη του στα χείλη ως ένδειξη αγάπης και αληθινής αγάπης» γράφει μια follower με μια άλλη να συμπληρώνει: «Πάντα φιλούσα τα παιδιά μου στα χείλη και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Εξακολουθώ να το κάνω τώρα και είναι 24 και 18… Είναι μια γλυκιά και αθώα χειρονομία».


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56