26/11/2020 14:40:08

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποιοι εξαιρούνται - Τα απαραίτητα χαρτιά για μετακίνηση μετά τα μεσάνυχτα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποιοι εξαιρούνται - Τα απαραίτητα χαρτιά για μετακίνηση μετά τα μεσάνυχτα - Media

 

Έκτακτα μέτρα θα ισχύσουν από αύριο, Σάββατο, σε περιοχές που βρίσκονται σε πορτοκαλί και κόκκινο συναγερμό, σύμφωνα με ταόσα ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του προς τους πολίτες.

Δύο από αυτά είναι και η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού ξαθώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12.30 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί.

Στις περιοχές που ισχύουν τα μέτρα αυτά, οι μόνες εξαιρέσεις που θα επιτρέπονται, για μετακίνηση μετα τα μεσάνυχτα, είναι για τους εργαζόμενους εφ’ όσον έχουν στην κατοχή τους πιστοποιήσεις των εργοδοτών με τις αντίστοιχες βεβαιώσεις από την «Εργάνη», πού εργάζονται και πού τους απασχολεί η επιχείρηση και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θεμάτων υγείας.

Κανείς άλλος πολίτης δεν θα έχει δικαίωμα μετακίνησης τις συγκεκριμένες ώρες.

Οι περιοχές που σε αυτήν την φάση θα ισχύσουν τα μέτρα είναι 19.

Συγκεκριμένα, ι περιοχές, στις οποίες ισχύουν τα νέα μέτρα, είναι η Κοζάνη και η Καστοριά που βρίσκονται στο «κόκκινο», καθώς και η Αττική, η Αχαΐα, η Ζάκυνθος, το Ηράκλειο, η Θήρα, τα Ιωάννινα, η Καρδίτσα, η Κέα-Κύθνος, η Λέσβος, η Μύκονος, η Πέλλα, η Σάμος και τα Τρίκαλα, η Θεσσαλονίκη, η Βοιωτία, η Λάρισα και οι Σέρρες που βρίσκονται στο «πορτοκαλί».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.