search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Προκλητική δήλωση Τσιάρτα: «Μήπως ο Covid δεν κολλάει στις πορείες λόγω υπερβολικής μπόχας;»

23.10.2020 16:46
Προκλητική δήλωση Τσιάρτα: «Μήπως ο Covid δεν κολλάει στις πορείες λόγω υπερβολικής μπόχας;» - Media

 

Ακόμα μία παραληρηματική ανάρτηση, από τον πρώην ποδοσφαιριστή στα social media. Ο Βασίλης Τσιάρτας, έδωσε το «βαρυσήμαντο» στίγμα του σχετικά με τον κορονοϊό στις πορείες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα της μη παράδοσης του Χρήστου Παππά.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ζήτημα του κορονοϊού και για το αν θα πρέπει να γίνονται διαδηλώσεις, κάνοντας έμμεση αναφορά στη συγκέντρωση στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και τις άλλες διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας τις προηγούμενες ημέρες.

Η αναφορά του χαρακτηριστική του ύφους που μας έχει συνηθίσει στις αναρτήσεις του… 

«Μήπως ο COVID-19 δεν κολλάει στις διαδηλώσεις κ στις πορείες εξαιτίας της υπερβολικής μπόχας;» αναρωτιέται ο Βασίλης Τσιάρτας, δείχνοντας να μην συμφωνεί και ιδιαίτερα με τη στάση 20.000 ανθρώπων που διαδήλωσαν υπέρ της φυλάκισης των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής.

 

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μη παράδοση του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ για άλλη μια φορά» απαντώντας σε δημοσίευμα σχετικά με την κόντρα του υπουργείου προστασίας του Πολίτη και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η συγκεκριμένη αναφορά έρχεται να θυμίσει το tweet που είχε ανεβάσει, την ημέρα που η Δικαιοσύνη απεφάνθη πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, όπου είχε γράψει: «Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:32