search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21
MENU CLOSE

Πληρωμή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ

29.10.2020 12:58
Πληρωμή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ - Media

 

Διπλό ραντεβού με την εφορία έχουν αυτό τον μήνα οι φορολογούμενοι. Έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου καλούνται να πληρώσουν την τέταρτη δόση του φόρου εισοδήματος και τις δύο πρώτες δόσεις του ΕΝΦΙΑ.

 Για άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς ουρές και αναμονή, οι φορολογούμενοι μπορούν να  επισκεφθούν ένα από τα συνολικά 3.000 καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα για να πληρώσουν τις δόσεις βεβαιωμένων οφειλών και ρυθμίσεων, μέσω της υπηρεσίας πληρωμών της tora Wallet, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου ΟΠΑΠ. 

Στα καταστήματα του ΟΠΑΠ το κοινό μπορεί να πληρώνει, επίσης, περισσότερους από 200 λογαριασμούς ΔΕΚΟ και άλλων υπηρεσιών (Ενέργεια, Ύδρευση, Ασφάλειες, Τηλεπικοινωνίες, καθώς και οφειλές προς το Δημόσιο και τους Δήμους).

 

Ανέπαφη πληρωμή για το αφορολόγητο

 Τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μέχρι αργά το βράδυ, καθημερινά ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.

 Η πληρωμή φόρων και λογαριασμών μπορεί να γίνει ανέπαφα μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας. Με αυτό τον τρόπο οι φορολογούμενοι διευκολύνονται και στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου. 

Συγκεκριμένα, οι λογαριασμοί που εξοφλούνται με κάρτα στα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ και συνυπολογίζονται στο αφορολόγητο όριο αφορούν:

 

1.       Σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet (Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta, Forthnet-Nova)

2.       Ηλεκτρισμό και Φυσικό Αέριο (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, Protergia, Elpedison, Watt & Volt, ΚΕΝ, VOLTERRA, Volton, NRG, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΖeniΘ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας)

3.       Ύδρευση  (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και δεκάδες ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα)

4.       Ασφάλειες

5.       Συνδρομητική τηλεόραση (NOVA, Cosmote TV)

 

Πατώντας εδώ μπορεί κανείς να βρει το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσει τις πληρωμές του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:19