search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Στα ριάλιτι οι γυναίκες υποβαθμίζονται»

31.10.2020 11:57
Ντόρα Μακρυγιάννη: «Στα ριάλιτι οι γυναίκες υποβαθμίζονται» - Media

 

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Χιούστον το Λύσαμε» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τoν Νικόλα Ράπτη ήταν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η Ντόρα Μακρυγιάννη, πρωταγωνίστρια της νέας καθημερινής σειράς του καναλιού «Ήλιος».

Η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη, την οποία γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», μίλησε και για τον ιδανικό άνδρα, ενώ αποκάλυψε ότι δεν βρίσκεται σε σχέση παρά τους δεσμούς που κατά καιρούς της χρεώνουν: «Δεν υπάρχει ιδανικός άνδρας, όπως ούτε και ιδανική γυναίκα … αλλά ο ιδανικός για εμένα θέλω να παίρνει αποφάσεις, να πατάει στα πόδια του, να ειναι ανεξάρτητος, να μπορεί να φλερτάρει και να με χειριστεί σαν γυναίκα… δύσκολα αυτά γι αυτό είμαι μόνη μου. Θα υποφέρω με έναν “εύθραυστο” άντρα, θέλω να μου πει κάτι και να ξέρω ότι είμαι η πρώτη και η τελευταία επιλογή του». 

Για τις σχέσεις που της χρεώνουν η Ντόρα Μακρυγιάννη είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μέχρι τώρα μου έχουν χρεώσει σχέση με τον Πάνο Νάτση, με τον Θανάση Πατριαρχέα, με τον Γιάννη Αθητάκη και μετά ήρθε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μέχρι τώρα στη ζωή μου επιλέγω τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου, οπότε για να έχω βγει με αυτόν τον άνθρωπο και να είναι φιλικό είτε συνεχίσει κάπως αλλιώς, ξέρει αυτόν τον κίνδυνο της έκθεσης. Μπορεί όμως να με ενοχλήσει αν δω έναν παπαράτσι μπροστά μου, το θεωρώ παραβίαση και δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη. Δεν κάνω και μια δουλειά που να το προσελκύσω όλο αυτό. Δεν είμαι ο Ρουβάς, είμαι μια ηθοποιός. Δεν είναι ότι κάνω την περιβόητη ζωή, αυτή που έχει τόσο ενδιαφέρον για να έρθεις ένας παπαράτσι να ασχοληθεί μαζί μου» είχε πει η γνωστή ηθοποιός.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο TV Εθνος η Ντόρα Μακρυγιάννη για τη συμμετοχή της στη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» είχε πει: «Γενικά πιστεύω στο ένστικτο, κάποιες φορές είμαστε πιο θετικοί σε κάποια πράγματα που είναι να έρθουν κι εγώ ήμουν εξαρχής, απλώς το φοβόμουν. Είχα τον φόβο της άγνοιας, δεν είχα ξανακάνει δουλειά στην τηλεόραση, ήταν η πρώτη μου δουλειά και είχα τον φόβο αν θα τα καταφέρω».

Η Ντόρα Μακρυγιάννη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλέραμα» δήλωσε για τα ριάλιτι στον αντίποδα της ανόδου της μυθοπλασίας: «Πράγματι, ενώ έχουμε δυναμικούς γυναικείους ρόλους στα σίριαλ, στα ριάλιτι οι γυναίκες υποβαθμίζονται, κάτι που με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ. Είμαι πολύ κάθετη σε όλο αυτό. Από την άλλη, όμως, πιστεύω πως όσο κάθεσαι και ασχολείσαι και αναλύεις τέτοια φαινόμενα, τόσο τους δίνεις περισσότερη αξία. Δεν θέλω λοιπόν να αναλώνομαι σε τέτοια πράγματα, ούτε να τα συζητώ. Το μόνο που θα πω είναι ότι βλέπω τα νούμερά τους να πέφτουν και ομολογώ πως χαίρομαι! Και θα χαρώ ακόμα περισσότερο αν ο κόσμος, που έχει άλλωστε και την επιλογή, τους γυρίσει την πλάτη και τα νούμερα πέσουν κι άλλο!», δήλωσε η ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39