search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:42
MENU CLOSE

Ζάχος Χατζηφωτίου: «Η Καρέζη είχε καλέσει τους πάντες στον γάμο εκτός από τη Βουγιουκλάκη – Δεν την ήθελε» (Video)

04.11.2020 09:24
Ζάχος Χατζηφωτίου: «Η Καρέζη είχε καλέσει τους πάντες στον γάμο εκτός από τη Βουγιουκλάκη – Δεν την ήθελε» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Ζάχος Χατζηφωτίου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από την τηλεόραση. Ο γνωστός δημνοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε επίσης για τον γάμο του με τη Τζένη Καρέζη, τονίζοντας ότι η τελευταία είχε επιλέξει να καλέσει τους πάντες εκτός από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Ελένη δεν είναι αβγό ημέρας. Είναι κάποιας ηλικίας… Δεν με ενδιαφέρει να πω και πόσο είναι, ούτε και ξέρω, αλλά δεν είναι το κοριτσάκι εκείνο» ειπε για την αποχώρηση της Μενεγάκη από την τηλεόραση, ενώ αναφερόμενος στον γάμο του με τη Τζένη Καρέζη τόνισε: “Η Τζένη κάλεσε όλη την Αθήνα, όλο το θέατρο αλλά όχι την Αλίκη. Αυτήν δεν την ήθελε παρόλο που είχε καλέσει το σύμπαν όλο”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50