28/01/2021 07:54:11

«ΒΒΒ Μένουμε Σπίτι»: Ειδική εφαρμογή στο κινητό για τα μηνύματα στο 13033

«ΒΒΒ Μένουμε Σπίτι»: Ειδική εφαρμογή στο κινητό για τα μηνύματα στο 13033 - Media

 

Ειδική εφαρμογή με την ονομασία «ΒΒΒ Μένουμε Σπίτι» έφτιαξε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τον Μάϊο κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown για τη διευκόλυνση της αποστολής των SMS για τις μετακινήσεις. Σήμερα η εφαρμογή αυτή, πιο επίκαιρη από ποτέ, βρίσκεται στη 3η θέση των προτεινόμενων καλύτερων εφαρμογών για συσκευές IOS και στην 7η θέση της αντίστοιχης λίστας για συσκευές Android.

Η εφαρμογή αυτοματοποιεί την αποστολή των μηνυμάτων εξόδου στο 13033 και θα καθιστά πιο απλή την διαδικασία. ενώ παράλληλα επιτρέπει στους πολίτες την επικοινωνία με την δομή φροντίδας για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου και προσφέρει στους χρήστες, με το πάτημα ενός κουμπιού, σύνδεση με τη σελίδα του Δήμου στο Facebook.

Μέχρι σήμερα παραμένει η μόνη δημοτική εφαρμογή στη χώρα για διευκόλυνσεις των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια του lockdown και απευθύνεται σε όλους τους χρήστες έξυπνων συσκευών στη χώρα.

Όποιος επιθυμεί να κατεβάσει την εφαρμογή πρέπει μέσω του Play Store, για συσκευές Android, ή του Appstore για συσκευές IOS, να κάνει αναζήτηση *ΒΒΒ μένουμε σπίτι*

Η εφαρμογή λειτουργεί πλήρως στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.