search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 21:17
MENU CLOSE

Αρτέμ Ντζιούμπα: Εκτός εθνικής Ρωσίας ο διεθνής επιθετικός λόγω αποκαλυπτικής… αυτοΐκανοποίησης (Video)

09.11.2020 11:40
Αρτέμ Ντζιούμπα: Εκτός εθνικής Ρωσίας ο διεθνής επιθετικός λόγω αποκαλυπτικής... αυτοΐκανοποίησης (Video) - Media

 

Μόνο ντεφορμέ δεν είναι αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Ντζιούμπα ο οποίος με την απόδοση του στο Μουντιάλ του 2018 κατάφερε να οδηγήσει την Εθνική του ομάδα στα προημιτελικά.

Παράλληλα, ο διεθνής επιθετικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν είναι ούτε τραυματίας, καθώς ο 32χρονος Ρώσος όχι μόνο αγωνίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Κράσνονταρ αλλά σημείωσε στο 79ο λεπτό και το 7ο του γκολ στο Ρωσικό πρωτάθλημα στη νίκη της ομάδας του με 3-1.

Παρόλα αυτά, ο ομοσποδιακός προπονητής Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ επέλεξε να τον «κόψει» από την αποστολή για τους αγώνες με Μολδαβία (φιλικός) και Τουρκία και Σερβία (Nations League).

Ο λόγος που «κόπηκε» από την Εθνική του ομάδα για τα ματς του Νοεμβρίου είναι βίντεο, στο οποίο ο παίκτης… αυτοϊκανοποιείται.

«Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τους αγώνες του Νοεμβρίου εναντίον της Μολδαβίας, της Τουρκίας και της Σερβίας και δεν μπορεί να αποσπάται από πράγματα που συμβαίνουν εκτός Εθνικής», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Κατά συνέπεια, ελήφθη σήμερα η απόφαση να μην καλέσουμε τον Ντζιούμπα, προκειμένου να προστατευθεί τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την υπερβολική αρνητικότητα και ένταση», κατέληξε ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, αναφερόμενος στο βίντεο που ο αρχηγός της ομάδας του αυτοϊκανοποιείται και τουλάχιστον δεν το κρύβει…

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 21:16