search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Κρήτη: Μητέρα εγκατέλειψε το δίχρονο παιδί της που πάσχει από καρκίνο

10.11.2020 08:02
Κρήτη: Μητέρα εγκατέλειψε το δίχρονο παιδί της που πάσχει από καρκίνο  - Media

 

Μεγάλες δυσκολίες από τα πρώτα χρόνια της ζωής του αντιμετωπίζει ένα αγοράκι από την Κρήτη, ηλικίας μόλις δύο ετών, όπως αποκάλυψε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA o πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Όπως ανέφερε, πριν από μικρό χρονικό διάστημα, ο οργανισμός ενημερώθηκε πως το παιδί, η μητέρα του οποίου είχε εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς το, έπασχε από καρκίνο, ενώ την ίδια στιγμή ζούσε κάτω από ιδιαίτερα ακατάλληλες συνθήκες.

Το «Χαμόγελο» βρέθηκε στο σπίτι όπου ζούσε το παιδάκι, με τον κ. Γιαννόπουλο να δηλώνει πως «αν δεν πέθαινε από καρκίνο θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε».

Μετά από παρέμβαση του Αρείου Πάγου, το παιδάκι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του «Χαμόγελου», ενώ όπως επισημαίνει ο κ. Γιαννόπουλος έχουν γίνει, πλέον, όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε το παιδί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, καλούμενο να δώσει μια σκληρή μάχη σε μια τόσο ευαίσθητη ηλικία. 

Οι κίνδυνοι παραμένουν πολλοί για τον μικρούλη, ωστόσο πλέον έχει αυτό που του έλειψε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, την αγάπη, τη στοργή, την οικογένεια. Όπως άλλωστε ανέφερε και ο κ. Γιαννόπουλος το

Το 2χρονο αγοράκι δεν έχει γονείς ή άλλους συγγενείς και πλέον «η μοναδική οικογένειά του είναι το Χαμόγελο» που του προσφέρει απλόχερα την αγάπη και τη στοργή που στερήθηκε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. 

«Αυτό που προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια στο Χαμόγελο είναι να κρατήσουμε τον χαρακτήρα του ημερολογίου του Αντρέα», είπε ο κ. Γιαννόπουλος εμφανώς συγκινημένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50