search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:46
MENU CLOSE

Μπογδάνος σε ΣΥΡΙΖΑ: Η καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων που επιβάλατε το 2016 διότι ερχόταν ο θείος από το Σικάγο τί ήταν;

15.11.2020 15:53
Εξώδικο Μπογδάνου στην ΕφΣυν - Τι απαντά η εφημερίδα - Media

 

Συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε με αφορμή την απαγόρευση συνάθροισης άνω των 4 ατόμων μεταξύ κυβέρνησης – αντιπολίτευσης. 

Ο βουλευτής της ΝΔ, που απαθανατίστηκε δίπλα στις αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν την Παρασκευή το Πολυτεχνείο, με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είπατε ότι η απαγόρευση συνάθροισης άνω των 4 ατόμων είναι ‘’εκτροπή’’. Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος Η καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων που επιβάλατε το 2016 διότι ερχόταν ο θείος από το Σικάγο τί ήταν τότε;;; Πόσο δολοφονικά ανεύθυνοι πια;», έγραψε.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε δήλωσή του είχε επισημάνει τα εξής: «Η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων σε όλη την επικράτεια δεν είναι μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας. Είναι προετοιμασία εκτροπής, ή, καλύτερα, είναι η εκτροπή. Η αναστολή άρθρων του Συντάγματος με εντολή υπουργού και απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας είναι μια αδιανόητη πραξικοπηματική κίνηση. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ.Χρυσοχοΐδης εφαρμόζουν τις μέρες του Πολυτεχνείου ένα χουντικής έμπνευσης μέτρο που πρέπει να βρει απέναντι όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Επιστροφή στο παρελθόν ή εικόνα από ένα δυστοπικό μέλλον; ‘Ο,τι και να είναι δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!». 

Υπενθυμίζεται ότι αντισυνταγματική χαρακτηρίζουν την απαγόρευση και τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:46