search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:19
MENU CLOSE

Έσπασε κάθε ρεκόρ: Δύτης έμεινε κάτω από τη θάλασσα για 6 συνεχόμενα 24ωρα (Video)

16.11.2020 15:45
Έσπασε κάθε ρεκόρ: Δύτης έμεινε κάτω από τη θάλασσα για 6 συνεχόμενα 24ωρα (Video) - Media

 

Ο δύτης με το όνομα Σαντάμ Κιλανί, από την Αίγυπτο έσπασε όλα τα ρεκόρ παραμονής υποβρύχια, στο νερό. Έμεινε έμεινε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για 145 συνεχόμενες ημέρες, κάτι που μεταφράζεται σε 6 συνεχόμενα 24ωρα.

Ο δύτης βούτηξε στο βυθό του Νταχάμ στην Ερυθρά Θάλασσα στις 5 Νοεμβρίου και έβγαλε το κεφάλι του στον καθαρό αέρα στις 11 του ίδιου μήνα. Σύμφωνα με το Al Arabiya, ο 29χρονος πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη σε διάρκεια κατάδυση στην ανοιχτή θάλασσα και πλέον το ρεκόρ του εξετάζεται και από τους εμπειρογνώμονες του βιβλίου Γκίνες.

Ο ίδιος έτρωγε και έπινε νερό κάτω από τη θάλασσα, άλλαζε μπουκάλες οξυγόνου υποβρυχίως και έκανε την ανάγκη του πάλι κάτω από το νερό. Ο Σαντάμ έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ συνεχούς παραμονής κάτω από το νερό που ήταν 142 ώρες και που κατείχε ο ίδιος. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:18