search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:34
MENU CLOSE

Θρίλερ με δουλεμπορικό ανοιχτά της Λευκάδας: Θετικοί στον κορωνοϊό 8 μετανάστες

17.11.2020 13:53
Θρίλερ με δουλεμπορικό ανοιχτά της Λευκάδας: Θετικοί στον κορωνοϊό 8 μετανάστες - Media

 

Θρίλερ με «δουλεμπορικό» σκάφος που έπεσε σε μπλόκο, ανοικτά της Λευκάδας στο οποίο επέβαιναν 36 μετανάστες από Ιράν, Ιράκ και Αφγανιστάν εκ των οποίων οι οκτώ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Το ιστιοφόρο «La Victoire» με σημαία Γαλλίας, πιάστηκε στις 13 Νοεμβρίου κοντά στο Πόρτο Κατσίκι μετά από ρεσάλτο του Λιμενικού. Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες σε τρεις Ουκρανούς που αποτελούσαν το πλήρωμα, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες, υπεβλήθησαν σε τεστ κορωνοϊού που έδειξαν ότι οι οκτώ ήταν θετικοί.

Οι υπόλοιποι έχουν οδηγηθεί σε δομή του Δήμου Λευκάδας ενώ οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού είναι σε πλήρη εξέλιξη καθώς οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για μια άκρως σοβαρή υπόθεση γιατί πίσω από τη μεταφορά κρύβεται ένα μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών το οποίο είναι εδώ και αρκετό καιρό στο μικροσκόπιο των αρχών. Οι ίδιες «πηγές» λένε ότι μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν συλλήψεις και επίσημες ανακοινώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27