28/01/2021 01:11:20

Σάλος με τους αστυνομικούς που δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με τους διαδηλωτές (Photos)

Σάλος με τους αστυνομικούς που δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με τους διαδηλωτές (Photos) - Media

 

Αίσθηση προκάλεσαν οι φωτογραφίες αστυνομικών που πρωταγωνίστησαν στις απρόκλητες επιθέσεις σε συγκεντρώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, οι οποίοι όχι μόνο κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκες, ή συνωστισμένοι χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προφύλαξης, αλλά προχωρώντας σε προσαγωγές... αφαιρούσαν τις μάσκες διαδηλωτών, οι οποίοι τηρούσαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και προστασίας.

Προκάλεσαν συνθήκες συνωστισμού και κατά τις προσαγωγές στοιβάζοντας τους διαδηλωτές τον έναν πάνω στον άλλο.

Για το ζήτημα άλλωστε διαμαρτυρήθηκε εντόνως και ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Σημειώνεται ότι στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου επιστρατεύτηκαν πάνω από 5.000 αστυνομικοί.

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι στη Λαμία επέστρεψε εσπευσμένα η διμοιρία αστυνομικών που είχε μεταβεί στην Αθήνα για την ενίσχυση των μέτρων για το Πολυτεχνείο, καθώς υπήρξε αναστάτωση μετά την πληροφορία ότι αστυνομικός που μετέβαινε σε αυτή αποτελούσε στενή επαφή του επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στο ΑΤ Δομοκού.

Σύμφωνα με το Tvstar.gr, ο συγκεκριμένος αστυνομικός επέστρεψε στη Λαμία με διαφορετικό όχημα και υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού όπου βρέθηκε αρνητικός.

Ένας ακόμα αστυνομικός του ΑΤ Δομοκού επέβαινε στην ίδια διμοιρία και για προληπτικούς λόγους υποβλήθηκε επίσης σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Σημειώνεται ότι ο δεύτερος αστυνομικός δεν είχε έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα του ΑΤ Δομοκού.

Τα «πυρά» των χρηστών του twitter συγκέντρωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις που δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με τους διαδηλωτές, οι οποίοι τις... «έφαγαν» κι από πάνω.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.