search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:17
MENU CLOSE

Σάλος με τους αστυνομικούς που δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με τους διαδηλωτές (Photos)

17.11.2020 20:10
Σάλος με τους αστυνομικούς που δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με τους διαδηλωτές (Photos) - Media

 

Αίσθηση προκάλεσαν οι φωτογραφίες αστυνομικών που πρωταγωνίστησαν στις απρόκλητες επιθέσεις σε συγκεντρώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, οι οποίοι όχι μόνο κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκες, ή συνωστισμένοι χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προφύλαξης, αλλά προχωρώντας σε προσαγωγές… αφαιρούσαν τις μάσκες διαδηλωτών, οι οποίοι τηρούσαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και προστασίας.

Προκάλεσαν συνθήκες συνωστισμού και κατά τις προσαγωγές στοιβάζοντας τους διαδηλωτές τον έναν πάνω στον άλλο.

Για το ζήτημα άλλωστε διαμαρτυρήθηκε εντόνως και ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Σημειώνεται ότι στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου επιστρατεύτηκαν πάνω από 5.000 αστυνομικοί.

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι στη Λαμία επέστρεψε εσπευσμένα η διμοιρία αστυνομικών που είχε μεταβεί στην Αθήνα για την ενίσχυση των μέτρων για το Πολυτεχνείο, καθώς υπήρξε αναστάτωση μετά την πληροφορία ότι αστυνομικός που μετέβαινε σε αυτή αποτελούσε στενή επαφή του επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στο ΑΤ Δομοκού.

Σύμφωνα με το Tvstar.gr, ο συγκεκριμένος αστυνομικός επέστρεψε στη Λαμία με διαφορετικό όχημα και υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού όπου βρέθηκε αρνητικός.

Ένας ακόμα αστυνομικός του ΑΤ Δομοκού επέβαινε στην ίδια διμοιρία και για προληπτικούς λόγους υποβλήθηκε επίσης σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Σημειώνεται ότι ο δεύτερος αστυνομικός δεν είχε έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα του ΑΤ Δομοκού.

Τα «πυρά» των χρηστών του twitter συγκέντρωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις που δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με τους διαδηλωτές, οι οποίοι τις… «έφαγαν» κι από πάνω.

 

 

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:17